Концертът на двете групи в Room 2 на клуб "Ялта" е на 18 декември

Точно седмица преди Коледа, на 18 декември, в Room 2 на клуб "Ялта" имате възможност да чуете на живо групите Hayes&Y и Jin Monic - млади и талантливи музиканти с характерно алтернативно звучене.

Към тях се присъединява и Свилен от "Остава", който планира да изненада публиката с няколко специално подбрани парчета. Ограничено количество билети за концерта могат да бъдат закупени предварително на цена 12 лв. в мрежата на Eventim.bg. 

Момчетата, които тази година видяхме на сцената на Spirit of Burgas, не спират да се доказват и да надграждат своя авторски саунд. Музикалният микс започва с избрани парчета на диджей Shaker Maker и продължава с най-доброто от Jin Monic.

В програмата за вечерта следват няколко парчета на Свилен от "Остава", които ще бъдат изсвирени съвместно с Jin Monic, заедно с няколко любопитни акустични версии.

Акцентът на вечерта са Hayes & Y, които се канят да зарадват феновете си с изпълнение на втория си краткосвирещ албум, но няма да спестят и добре познати мелодии от предишното им EP. След края на последната изсвирена песен музикалният фон отново остава в ръцете на Shaker Maker.

Виж още: Hayes & I с нов клип след Spirit of Burgas

Билетите на входа в деня на събитието ще бъдат на цена 15 лв. Всички, които искат да се сдобият с билет преди това, могат да го направят онлайн или в мрежата на Eventim.bg. Повече информация за концерта - в официалната страница на събитието във "Фейсбук".

Източник: Yalta Club