Притежателите на единични билети от мача "Лудогорец" - "Базел" на 22 октомври ще имат възможността първи да си закупят входни талони за двубоя с "Ливърпул" на 26 ноември на стадион "Васил Левски"

Идеята е притежателите на билети да ги показват на касите на "Ивентим" и срещу тях да получават талон за сблъсъка с "мърсисайдци". Към момента има продадени над 32 000 пакета за мачовете от група "Б" на Шампионската лига, като оставащите количества са ограничени. 

Мачът с "Базел"

Билетите за мача с "Базел" на 22 октомври от 21,45 ч. в момента се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна.

От Sportal.bg припомнят, че за следващите два двубоя е отворен и блок 32 на сектор "В", след като бе изтърпяно наказанието, наложено от УЕФА.

Пълен стадион

В Лудогорец очакват поне 35 000 души да подкрепят тима по време на мача с "Базел", който е от доста важно значение. Още повече, че според прогнозата на синоптиците, времето в сряда ще бъде топло.

Интересът към срещата съвсем логично е голям, тъй като независимо, че загубиха от "Ливърпул" и "Реал" (Мадрид), възпитаниците на Георги Дерменджиев показаха отлична игра. 

Българският шампион допусна поражение от английския гранд в последната минута, а съдията попречи на "орлите" да спечелят точка срещу испанския колос.