Преди Moonlight Breakfast и GRiZ всички фенове могат да загреят с парти на ролкови кънки, организирано от EventEase и Roller Bounce.

Roller Bounce диско-соул парти с ролкови кънки подгрява първото издание на концептуалната поредица NightLive Series, която представя цяла нощ чуждестранни  и родни изпълнения на живо този петък, 20 февруари, в "Студио Орфей" (ул. "Самоков" 60).

Roller Bounce партито започва в 20 ч. и приключи малко преди 22.30 ч. с вход свободен за онези, които си донесат и подкарат своите ролкови кънки, лонгбордове и др.

Roller Bounce сa група млади хора, които обичат ролковите кънки, обичат фънк и соул музиката, и обичат да танцуват. Техните партита дават възможност да се забавляваш в ритъма на 70-те, обул своите ролкови кънки.

Всеки, дошъл за партито на ролкови кънки между 20 и 22,30 ч., има на разположение 300 кв. м площ, която е идеална за каране и танци. Освен това всеки фен на кънките може да остане за вълнуващитe лайв изпълнения на Moonlight Breakfast и Гриз, без да заплаща вход!

За музиката нa Roller Bounce партито отново се грижи Рамзи Херкулес (Boogie.FM), известен още като Данте или просто Бирата, който е ветеран - миксира музика още от 1993 г.! Сега той подгрява и Moonlight Breakfast с подбор на преработени и оригинални версии на фънк и соул парчета с импровизации на саксофон.

Виж още: Кои са Moonlight Breakfast

След него на сцената се качват Moonlight Breakfast с електро-суинг и соул звуци от лятото. Вторият специален гост за NightLive - Гриз, излиза след тях с електро-соул и глич звучене плюс своя магически саксофон.

За да завърши подобаващо тази музикална вечер, в "Студио Орфей" ще се появят още небезизвестният диджей Сава заедно с момчето на барабаните Дани Бой, които ще останат с публиката до сутринта.

Билетите "Ранно пиле" на цена 15 лв. могат да бъдат закупени само от магазин "Яко" (ул. "Граф Игнатиев" 43 или с резервация на 0886 333367), а стандартните и онлайн билети можете да намерите в мрежата на Eventim.bg (магазини "Германос", "Пикадили", ОМV, НДК, "Офис 1" и др.) на цена 20 лв.