С какво е известна поредната суперзвезда в живота на Григор Димитров (видео)

Григор Димитров нарича Никол Шерцингер "само приятелка", но двамата бяха изловени на снимка да се се целуват в австралийския град Бризбън, където българинът участва в международния турнир по тенис. Кадърът от 5 януари беше поместен в спортната рубрика на местния в. The Courier-Mail.

Певицата, която тази година трябва да пусне на пазара третия си албум, изгледа от ложата и втория мач на Гришо и дори заснета да праща въздушни целувки към нашето момче на корта.

Изданието напомня, че Шерцингер активно подкрепяше предишното си гадже Луис Хамилтън и често беше сред публиката на стартовете от "Формула 1". Григор Димитров пък продължава да е определян като "мъжа, с когото се среща Никол в момента" и нейното "момче играчка".

Слухове за новата връзка на топтенисиста ни се появиха още в края на миналата година, но той ги отрече, като заяви, че двамата просто се познават и са се виждали няколко пъти, припомня Нова телевизия.

Въпреки възрастовата разлика с Гришо (почти 13 години) Никол определено изглежда по-секси от предишната му изгора Мария Шарапова, с която се разделиха през лятото. Ето още няколко любопитни факта за попзвездата, която мнозина вече виждат и като поредната "българска снаха":

Никол Шерцингер е родена на Хаваите на 29 юни 1978 г., а във вените й тече още филипинска и руска кръв. Детството й минава в щата Кентъки, където получава като коледен подарък аудиокасета на Уитни Хюстън - и оттогава мечтае да стане певица.

Пътят й към славата минава пред най-сексапилната дамска група "Пусикат долс". Тя е техен основен вокал и след милионните им тиражи следва солова кариера и албум - Killer Love (2011), с хитове като Right There с рапъра Фифти сент.

С трикратния шампион от "Формула 1" Луис Хамилтън имаха връзка от 2007 г. насам, белязана от постоянни раздели и събирания. Последното им скъсване е от февруари 2015.

През 2013 г. певицата пусна като самостоятелен сингъл Boomerang, а година по-късно излезе вторият й албум Big Fat Lie, откъдето най-популярното парче е Your Love.

За участието си в мюзикъла "Котки" на Уест Енд, където влиза в ролята на Гризабела, получава номинация за британската награда "Лорънс Оливие".

През 2010 г. побеждава в американското "Дансинг старс" в тандем с танцьора Дерек Хъф, по-късно спряган за гадже на Нина Добрев.

Миналата пролет Никол спечели още едно телевизионно шоу в САЩ - тамошната версия на "И аз го мога" (I Can Do That).

Освен като участничка в риалити предавания, се е изявявала в тях и като жури - например в британския The X Factor, където беше ментор на победителя от 2012 г. Джеймс Артър. След това съдийства един сезон в шоуто и зад Океана.

Вижте я и как изпълнява в акустична версия баладата на Сам Смит I'm Not The Only One: