Фантастичният психотрилър е не римейк, а по-скоро продължение, обяснява Кийфър Съдърланд, който се завръща в ролята си от 1990 г. Налице вече е първият трейлър, а премиерата е в края на септември (видео)

Нилс Арден Оплев, екранизирал в Швеция първия роман от хитовата трилогия "Милениум", режисира Нина Добрев в новия "Линия на смъртта" / Flatliners, който излиза в края на септември.

През последните години датчанинът работеше и върху тв сериали като "Под купола" по Стивън Кинг и награждавания Mr. Robot.

Филмът не e римейк, а по-скоро продължение на оригинала от 1990 г., обяснява Кийфър Съдърланд, който се завръща в ролята си.

Навремето му партнираха тогавашната му годеница Джулия Робъртс, Кевин Бейкън и Уилям Болдуин, а режисьор беше Джоел Шумахер.

Героите и сега са студенти по медицина, които експериментират, като се приближаваха максимално до състояние на смърт.

Срещите им с отвъдното обаче ги натоварват с грехове от миналото - и предизвикват паранормални явления, поради което и жанрът е научнофантастичен психотрилър.

По-рано тази година Добрев се появи за последно във финала на хитовия си сериал "Дневниците на вампира", както и редом с Вин Дизел в "Трите хикса: Отново в играта".

Освен нашата Нина, сега в главните роли са още четирима актьори: Джеймс Нортън (сериала "Грантчестър"), Диего Луна ("Rogue One: История от Междузвездни войни"), Киърси Клемънс (сериала "Оцеляване") и номинираната за "Оскар" Елън Пейдж ("Джуно"), позната още от "Генезис" и "X Men: Дни на отминалото бъдеще".