Кариерата на вратаря на "Реал" върви със сериозни темпове надолу

"Икер ще играе в следващите ни два мача срещу "Виляреал" и "Лудогорец". След това ще видим". Това обяви треньорът на "Реал" (Мадрид) Карло Анчелоти.

Кариерата на Касиляс в "Реал" далеч не е във възход и вероятно мачът на стадион "Васил Левски" ще е последна възможност за вратаря да докаже, че има място в "Кралския клуб".

Анчелоти даде почивка на Касиляс срещу "Елче" снощи в мач от испанското първенство, като неговото място беше заето от Кейлор Навас, който направи фурор с Коста Рика на световното в Бразилия, пише "Стандарт".

Проучване на испанския вестник "Ас" пък сочи, че вече над 80% от феновете на "Реал" не искат Касиляс на вратата. Това допълнително разбуни дискусиите за бъдещето на вратаря. Веднага се появиха слухове за интерес от страна на "Арсенал", "Монако" и ПСЖ към него.

На 1 октомври "Белия балет" идва за мач срещу "Лудогорец" в Шампионската лига и букмейкърите не дават особени шансове за разградчани, но въпреки това те доказаха, че не са съперник за подценяване, след като за малко не измъкнаха равен срещу "Ливърпул".

Виж още: Истерия за билети за мача "Лудогорец" - "Реал"

Срещу "Лудогорец" в София почти сигурно ще играе и голямата звезда "Кралския клуб" Кристиано Роналдо.

Треньорът Анчелоти заяви, че Роналдо няма нужда от почивка и ако "Реал" играеше всеки ден и Роналдо всеки ден щеше да е титуляр.

"Стига да е здрав и във форма ще го използваме във всеки двубои", добави Анчелоти.