Диджей Роуланд излиза на сцената в "Студио Орфей" преди невижданото шоу на най-бързия бийтмейкър в света

В средата на седмицата в нощния живот на София се случва нещо необикновено! Най-бързият бийтмейкър в света пристига у нас, за да отнесе главите на българските си фенове със своя специфичен хип-хоп и електронна денсмузика от друго измерение.

Датата е 18 март, а мястото - "Студио Орфей", където пред госта и неговия Akai MPC излиза представителят на родната диджей сцена Роуланд.

Роуланд (Rawland) е диджей и продуцент, който се изявява като професионален бийтмейкър от 14-годишна възраст. Ценител на музиката от най-високо качество, той има зад гърба си самостоятелно продуциран материал и ремикси за изпълнители като Naughty by Nature, Evidence и Вини Паз. Организирал е и поредица от тематични и еклкетични партита.

Известен с любовта си към хип-хопа и фънка, българинът е имал честта да подгрява световни изпълнители като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks).

На 18 март диджеят представя най-качествената си селекция безкомпромисни сетове и иновативни звуци, преди зад пулта да застане AraabMuzik. От началото на март американският феномен обикаля на мащабно турне, като в момента завладява Източна Европа, а у нас пристига директно от Любляна по покана на EventEase.

Всеки, който закупи билет "Ранно пиле" за концерта на Dub FX в София на 13 юни (организиран също от EventEase) в периода между 16 и 18 март - само от магазин "Яко" на ул. "Граф Игнатиев" 43, - автоматично печели безплатна покана за концерта на AraabMuzik на 18 март!

Билетите за AraabMuzik Live са в продажба също там на цена 10 /15 лв. Стандартни и онлайн билети има също в мрежата на Eventim.bg ("Пикадили", ОМV, "Германос" и др.) на цена 15/20 лв.