Кои са звездите, които ще сменят клубната си принадлежност през лятото

10. Кристиан Бентеке - "Астън Вила"

Белгиецът струва около 32,5 млн. евро, като интерес към него има от страна на "Ливърпул", "Челси", "Манчестър Юнайтед" и "Тотнъм".

9. Джофри Кондогбиа - "Монако"

Кондогбиа привлече интереса на "Милан", "Арсенал", "Интер" и "Реал" (Мадрид) с изявите си през миналия сезон. Цената му е около 35 млн. евро.

8. Морган Шнайдерлин - "Саутхемптън"

Французинът потвърди, че ще напусне "Саутхемптън" през лятото. Интерес към него има от страна на "Арсенал" и "Манчестър Юнайтед".

7. Гонсало Игуаин - "Наполи"

След като тимът на "Наполи" за втора поредна година не успя да се класира за Шампионската лига, аржентинецът Гонсало Игуаин най-вероятно ще напусне тима. Според последните информации, интерес към него има от страна на 3 английски клуба - "Манчестър Юнайтед", "Арсенал" и "Челси".

6. Илкай Гюндоган - "Борусия" (Дортмунд)

Гюндоган почти сигурно напуска немския гранд. Той беше свързван с трансфери в Барселона и "Байерн" (Мюнхен), но и двата клуба се отказаха от трансфер. "Реал" (Мадрид) и "Манчестър Юнайтед" са сред фаворитите за подписа му.

5. Артуро Видал - "Ювентус"

"Ювентус" привлече Сами Кедира, като немецът е смятан за заместник на Видал, който иска да напусне "старата госпожа". Интерес към него има от страна на "Арсенал", "Манчестър Юнайтед" и "Реал" (Мадрид).

4. Икер Касияс - "Реал" (Мадрид)

Живата легенда на "Реал" Икер Касияс ще напусне "Сантяго Бернабеу" след евентуалния трансфер на Давид де Хеа. Интерес към него има от куп европейски грандове.

3. Петър Чех - "Челси"

След 11 години на "Стамфорд Бридж" Петър Чех ще напусне английския гранд, след като загуби титулярното си място от Тибо Куртоа. ПСЖ и "Манчестър Юнайтед" са сред фаворитите за подписа му.

2. Рахим Стърлинг - "Ливърпул"

Стърлинг със сигурност ще напусне "Анфийлд", като цената му е 30 млн. паунда. Интерес към него има от страна на "Арсенал", "Манчестър Юнайтед" и "Манчестър Сити".

1. Пол Погба - "Ювентус"

Още една звезда на "Ювентус" е свързвана с трансфер. Французинът Пол Погба може да напусне финалиста от Шампионската лига, като интерес към него има от всеки отбор, който може да си го позволи.

За повече новини от света на футбола четете Football24.bg

Източник: Football24.bg