Правилникът на Дисциплинарната комисия към БФС гласи, че ако официално лице е наранено и това е рецидив, какъвто вече е налице, следва най-тежката санкция за клуба

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов си е извадил медицинско, което доказва, че е получил наранявания по време на вечното дерби с "Левски", спечелено от "червените" с категоричното 3:0. 

Инцидентът

Още в петата минута на мач №1 у нас специалистът беше ударен по главата от синята агитка със снежна топка. Следствие на това Младенов се строполи върху преспите на пистата на стадион "Васил Левски", а по думите му е изгубил съзнание за части от секундата. Младенов получи много упреци, че е преиграл, но лекарският документ доказва друго.

Медицинско

"Имам медицинско, но не искам аз да съм убиецът на "Левски". Ако някой от футболния съюз поиска медицинското, ще го дам. Най-важното нещо е да се спазват законите. И не трябва да се допусне някой да умре на стадиона, да си посипваме главата и чак тогава да се вземат мерки", заяви пред "Труд" Младенов.

ЦСКА

Младенов даде по-дълга почивка на отбора след победата над "Левски". Отпадна тренировката в понеделник сутрин, а най-радващото е, че никой от отбора му не се оплаква от контузии.