Тримата братя Джо, Ник и Кевин, чиято група се разпадна преди близо шест години, пуснаха новия си хит Sucker, а във видеоклипа, заснет в двореца от "Фаворитката", участват и половинките им Софи Търнър, Приянка Чопра и Даниел Джонас

Братята Кевин, Джо и Ник Джонас, популярни като бойгрупата "Джонас брадърс", се завърнаха с обща песен близо шест години след внезапната си раздяла. Техен съавтор е Райън Тедър от групата One Republic.

Sucker има и клип, където са се снимали и половинките им: съответно Даниел Джонас, актрисата Софи Търнър (Санса Старк в сериала "Игра на тронове" и главната героиня в предстоящия "X-Men: Тъмният феникс"), все още само сгодена за Джо, и боливудската звезда Приянка Чопра (сериала "Куантико"), с която Ник вдигна пищна сватба в Индия, напълно в местните традиции.

Видеото е заснето в Англия, в имението Хатфийлд Хаус, графство Хъртфордшър, построено в началото на XVII в. на мястото на двореца, където е била отгледана бъдещата кралица Елизабет Първа. В наши дни там са снимани филми като "Батман" и "Батман се завръща", "Гордост и предразсъдъци, и зомбита", двата Tomb Raider с Анджелина Джоли, "Шерлок Холмс" (2009), "Моята седмица с Мерилин" и номинираният за 10 награди "Оскар" тази година "Фаворитката".

Американските медии сравняват клипа на Suckers именно с черната комедия на Йоргос Лантимос и друга костюмна дворцова драма, "Мария Антоанета" - но в по-еротична версия.

"Джонас брадърс" бяха на върха на своята популярност от 2006 г., когато излезе първият им студиен албум. Когато изгряха като група, бяха още тийнейджъри, но след няколко години на сцена се умориха един от друг...

В края на 2013-а тримата обявиха, че се разделят, като прекратиха и турнето си, и плановете за пети студиен албум, а сингълът First Time се оказа последната им съвместна продукция.

Според статистиката албумите им са стриймвани над 1 млрд. пъти и са продадени в над 17 млн. тираж. Sucker стана 34-тият сингъл, дебютирал на върха в 60-годишната история на класацията  Hot 100. Междувременно предстои и документален филм за братята, който се снима в партньорство с "Амазон студиос".

Завръщането на "Джонас брадърс" се ознаменува и с цяла седмица участие в късното шоу на Джеймс Кордън. Освен в скечове, тримата се снеха и в популярната рубрика Carpool Karaoke, където изпълняват откъси от (не само) свои песни. Самото Sucker също беше представено на живо за първи път в предаването.