Два месеца преди гастрола у нас групата пусна ново видео в чест на откривателя си Брендан Мълън

Организаторите от "София мюзик ентърпрайсиз" потвърдиха, че концертът на 1 септември се мести от стадион "Георги Аспарухов" на закрито, в "Арена Армеец", като обясниха това с бавното разпродаване на местата, понеже публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент. Оттам допълват, че така към момента остават много ограничен брой непродадени билети, и съветват феновете да побързат със закупуването им.

Колкото до Brendan's Death (Смъртта на Брендан), клипът е заснет в Ню Орлиънс, щата Луизиана, като погребална процесия, наподобяваща карнавално дефиле.

Мълън, роден във Великобритания, където започва като музикален журналист, живее в САЩ от началото на 70-те. Известен е като основател на холивудския пънк-рок клуб The Masque (1977-78 г.), а след затварянето му урежда участията в друго заведение.

Именно той открива Антъни Кийдис и Флий, след като чува тяхна демокасета, и им предлага първия значим ангажимент. Почива през 2009 г., на 60, точно когато групата е започнала работа по албума I'm With You.