"Само, защото разказвам тази история, не означава, че съм жива в края й. Просто е от онези истории, в които нещата излизат абсолютно извън контрол..."

Легендарният режисьор Оливър Стоун се завръща със смела и експлозивна история, която има всички предпоставки да се нареди сред най-забележителните филми на 2012 г.

В "Диваци" (Savages) Тейлър Кич и Арън Тейлър-Джонсън развиват успешен бизнес с канабис, докато не се изправят срещу мексиканския наркокартел, предвождан от Салма Хайек. Тя отвлича общата им приятелка Блейк Лайвли, в която и двамата са влюбени.

Звездата от "Клюкарката" е богато момиче от Южна Калифорния и се носи в хипарски стил, а татуираните на гърба й пеперуди са по неин собствен дизайн.

Подпомагани с неохота от корумпиран служител на Агенцията за борба с наркотиците (Джон Траволта), миролюбивият будист Бен и бившият "тюлен" от ВМС Чон повеждат наглед обречена война срещу картела Баха...

Към звездния списък добавете и Бенисио Дел Торо като жесток изпълнител на мокри поръчки за наркобароните.

Филмът екранизира едноименния криминален бестселър на Дон Уинслоу като трилър, посветен на омразата, жестокостта, алчността и...причудливите лица на любовта.

Официалната премиера на "Диваци" е насрочена за 6 юли.