Дейвид Сокош е часовникар, който преработва стари джобни часовници в такива, които да носиш на ръката си. Разходи се в ателието му.

В наши дни функцията на часовника доста се измести - от необходима вещ той се превърна в аксесоар. Часът вече се изписва на екрана на телефона ти, в колата, на компютъра и т.н. но Дейвид Сокош е часовникар и вярва, че хората биха предпочели да имат нещо механично и по-"живо" на ръката си, отколкото скучния светещ електронен часовник.

Дейвид Сокош работи като чирак при антикварен часовникар, след като напуска колежа. Там научава доста за механичните часовници. Две години по-късно отново се връща в колежа и учи фотография. Работи във фотоиндустрията в Ню Йорк дълги години и завършва с галерия, която бива ударена от рецесията и загива на 3 години.

Принуден от обстоятелствата Дейвид започва да продава нещата си на битпазар, където постоянно получава запитвания за часовници. Така се ражда идеята му да преработва стари джобни часовници в ръчни модели. Каним те на разходка в приказното му ателие.

Видеото е част от поредицата "Made in Brooklyn" на Дъстин Коен и Майкъл Хърли.