Саймън Кауъл е поставен пред дилемата опера или поп още на прослушванията за новия сезон на "Великобритания търси талант". Кой от двамата кандидати за слава получава от него съвет да зареже партньора си?

Докато тук участник се опитваше да впечатли журито на "България търси талант" с най-шокиращия номер в историята на шоуто в целия свят (забранен за непълнолетни!), в сезон 6 на английския оригинал Саймън Кауъл и колегите му Алеша Диксън, Дейвид Уолиъмс и Кармен Електра бяха изправен пред един тийнейджърски опера/поп дует с песента The Prayer, популярна от изпълнението на Селин Дион и Андреа Бочели.

В началото 17-годишният Джонатан споделя, че коментарите за наднорменото му тегло определено се отразяват на самочувствието... но след представянето им се оказва, че истинската пречка пред него би била партньорката му, 16-годишната Шарлът.

Зарежи я, съветва го Саймън Кауъл, който го предупреждава, че девойката може да осуети победата му - но Джонатан е решен да продължи да се представя в дует с нея...

Дали ще има успеха на Сюзан Бойл, след като създателят на формата споделя, че от години не е чувал такъв глас? Ще следим, а междувременно ще хвърляме по едно око и на "България търси талант", което върви по Би Ти Ви. Но дали и у нас бихме оценили подобен оперен талант в предаване за масовата публика?

Оперен певец аматьор - Пол Потс, е вече е печелил първото издание на британското шоу, но на повече от двойно по-голяма възраст - 37.