Най-успешният й сингъл What's Love Got To Do With It (1984) се завръща в чартовете чрез римейка на норвежкия диджей Кайго, който наскоро издаде своя трети албум, включващ друг хит от 80-те - Higher Love в изпълнението на Уитни Хюстън

Тина Търнър, вече на 80, се завръща в класациите с римейк на песента си What's Love Got To Do With It (Какво общо има любовта с това), дело на норвежкия диджей Кайго.

Новото видео е заснето от режисьорката Сара Баба с актьорите Лора Хариър (Blackkklansman) и Чарлз Майкъл Дейвис (сериалите "Дневниците на вампира", "Древните").

Оригиналът на парчето от 1984 г. е най-успешният сингъл на певицата, получава три статуетки "Грами" (за песен и запис на годината и най-добро женско вокално поп изпълнение) плюс видеонаграда от MTV за женски клип.

"Обичам да работя с вечни гласове, въпреки че е предизвикателство да успея да съхраня оригиналните елементи, добавяйки моя почерк. Много съм доволен от резултата", споделя Кайго, който през май издаде третия си албум Golden Hour.

Освен колаборации с One Republic, Зара Ларшон и Тайга, там е включен и друг ремикс на песен от 80-те - Higher Love на Стив Уинууд в кавъра на покойната Уитни Хюстън, рядък запис от японското издание на хитовия й албум I'm Your Baby Tonight (1990).