1000 певци и музиканти изпълняват хита на "Фу файтърс" Learn to Fly, за да поканят Дейв Грол и групата му на концерт в Чезена, Италия.

Learn to Fly е сред най-големите хитове на "Фу файтърс". Парчето излиза като пилотен сингъл от техния трети албум There Is Nothing Left to Lose (1999), а на следващата година печели "Грами" за музикален клип на годината.

Във видеото тримата музиканти от групата изпълняват по няколко роли. Участват също Джак Блек и Кайл Гас - рок дуото "Тенейшъс Ди", - в чийто филм "Перцето на съдбата" фронтменът Дейв Грол играе самия Сатана.

Бившият барабанист на "Нирвана", който във "Фу файтърс" е певец и китарист, неотдавна счупи крак и това осуети участието им като хедлайнъри на фестивала Гластънбъри в началото на лятото. През юли обаче той се завърна на сцената, а турнето им беше прекръстено на Broken Leg Tour.

Фабио Зафанини, който е инициатор на проекта, събира певци и музиканти от цяла Италия, за да покани Дейв Грол и колегите му да свирят в Чезена.

Припомни си и оригиналното видео, което впрочем е доста забавно и напомня сюжета на хитовата комедия "Има ли пилот в самолета?".