Più Bella Cosa е сред неговите най-големи хитове, а това е изпълнението му на живо от Брюксел

Вече са в продажба последните 1500 броя седящи места за концерта на Ерос Рамацоти в "Арена Армеец" на 26 септември, съобщиха организаторите от "Жокер медиа". Горещите билети са на цени 60 и 70 лв.

Мярката се налага поради огромния интерес на родната аудитория към събитието. Седящите места, които до момента бяха в продажба, свършиха четири месеца преди гостуването на най-голямата италианска звезда в София. Все още могат да бъдат закупени и билети за правостоящи на терена, както и за специалния fan pit, разположен пред сцената и предназначен за всички фенове, които искат да бъдат най-близо до любимия си изпълнител.

Световното турне на Ерос Рамацоти, с което певецът отбелязва 30-годишния си юбилей на сцената с шоу, събрало на едно място най-големите му хитове, започва през есента. В Италия билетите за концертите във Верона и Милано бяха разграбени часове след пускането им в продажба, затова Ерос обяви допълнителни дати, за да могат всички желаещи фенове да го видят на живо.

София става част от обиколката на 26 септември (събота).

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в "Арена Армеец" могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.

Следете официалната страница на концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гастрола на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.

Междувременно актьорът Ненчо Балабанов, сред чиито превъплъщения в "Като две капки вода" беше и италианският изпълнител, спечели победата в шоуто за имитации. Да си припомним неговата версия на друг голям хит от репертоара на Ерос: