Близначките Лив и Мади са новите звезди на "Дисни ченъл". Играе ги 17-годишната Дов Камерън, която изпълнява сама и песента към сериала, Better in Stereo

Майли Сайръс изгря като звезда на "Дисни ченъл" в сериала "Хана Монтана", където водеше двойнствен живот като обикновено момиче Майли Стюарт и поппевицата Хана Монтана. Ако изпитвате носталгия по някогашния й благоприличен имидж или просто харесвате сериалите на "Дисни ченъл" - новият им ситком тръгва у нас на 25 януари 2014 г., събота, от 11 ч.

Заглавните героини в "Лив и Мади" са 15-годишни близначки, коренно различни една от друга - първата е холивудска звезда, а втората е запалена по гимназиалния баскетбол. Двете роли се изпълняват от една актриса (подобно на Линдзи Лоън в "Капан за родители") - Дов Камерън, която е едва на 17.

Сюжетът: Лив Руни се завръща у дома в Уисконсин след 4-годишно участие в хитово тв шоу. Близначката й Мади междувременно се е превърнала в местна баскетболна знаменитост, като в премиерния епизод дори е обявена за капитан на училищния отбор.



Точно тогава обаче директорката спира финансирането на тренировките поради липса на средства. В опит да промени решението й, Мади се обръща за подкрепа към съотборничките си, но те я изоставят и тя се принуждава да моли Лив да й помогне да спечели отново уважението на отбора си.

В същото време другите две деца на семейство Руни - братята Паркър и Джоуи, се опитват да намерят избягали тарантули, които единият е донесъл от училище, преди майка им да разбере. Техните роли се изпълняват от Тензинг Норгай и Джоуи Браг, а Бенжамин Кинг и Кали Роча са родителите Пити и Карен.

Тепърва ще чуваме още за Дов Камерън - преди броени дни в САЩ беше премиерата на романтичната тв драма Cloud 9, където тя играе сноубордистка, а догодина ще я видим като дъщерята на Злодеида от "Снежанка" в предстоящия Descendants (Потомците), приключенска комедия за децата на злодеите от приказките.

Решете този интерактивен видеотест, за да видите още от двете й героини в "Лив и Мади" и да разберете на коя от тях приличате повече.