Победителката от първия "Мюзик айдъл" възражда кариерата си, като вдъхва нов живот на песента, изпята през 1970 г. от незабравимата Паша Христова

"Повей, ветре", която бе сред 10-те златни български песни в Топ 50, съставен по случай половинвековния юбилей на БНТ, е по музика на Йосиф Цанков и текст на Димитър Василев. Новият аранжимент е на Евгени Димитров, а версията на Невена Цонева излиза под шапката на собствената й музикална компания "Севънтийн". Режисьор на клипа е Жоро Манолов.

С този кавър Невена участва в новото риалити по БНТ1 "Най-хубавите години от нашия живот" заедно с Рафи Бохосян и Ясен Зердев, които изпълниха два хита на Емил Димитров - "Нашият сигнал" и "Ако имах чук".

Представянето им допринесе за победата на 60-те години срещу 80-те, които също внесоха приятна доза носталгия в навечерието на Нова година с хитовете на дует "Ритон", Васил Найденов, Орлин Горанов и "Тоника СВ".

Припомнете си и оригинала на "Повей, ветре", с който покойната Паша Христова печели през 1970 г. голямата награда на фестивала "Златният Орфей".