Лана Дел Рей прави портрет на модерната Ева в библейска история за грях и изкупление. Това в общи линии е историята в Tropico, който официално се появи през уикенда в Европа.

Видеото започва с Лана, нейния любим и еднорог в райската градина, докато американски икони като Елвис Пресли, Мерилин Монро и Джон Уейн я слушат как пее. След като забраненият плод е отхапан, Лана и мъжът й се озовават в настоящето, където певицата е стриптизьорка, а партньорът й стопанисва магазин за хранителни стоки. В средата на нейно стриптийз изпълнение гаджето й започва обир, а кулминацията на Tropico ни пренася на златни полета, откъдето Лана и любимият се възнасят към рая, а Джон Уейн припява кънтри класиката Always on My Mind.

Филмът включва три песни от специалното издание на дебютния й албум Born to Die - Paradise Edition. Това са Body Electric, Gods and Monsters и Bel Air.

В интервю след премиерата на Tropico Лана подсказа, че подготвя втори албум с името Ultra-Violence, но все още няма официална дата на излизането му.

Докато чакаме, имаме клип от 30 минути, който едва ли ще ни омръзне бързо.