Седмица преди премиерата на новия филм от поредицата - "Възпламеняване", ви представяме окръзите в държавата Панем и техните представители в юбилейните 75-и Игри на глада

All Stars изданието, т.нар. Quarter Quells, се организира на четвърт век и в него участват победители от предишни турнири. На най-новите шампиони от Окръг 12 Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) и Пийта Меларк (Джош Хътчърсън) съперничат:

от Окръг 1 - Глос (Алън Ричсън) и Кашмир (Стефани Ли Шлунд), които са брат и сестра;
от Окръг 2 - безмилостните трибути Брут (Бруно Гън) и Енобария (Мита Голдинг);
от Окръг 3 - Бийти (Джефри Райт), по прякор Волтс, и Уайърс (Аманда Плъмър), наричана Нътс;
от Окръг 4 - интелигентният и харизматичен Финик, спечелил Игрите на глада едва на 14, и 80-годишната негова менторка Магс (Лин Коен);
от Окръг 7 - Джоана Мейсън (Джена Малоун).
И още знайни и незнайни трибути от останалите окръзи.

От това анимирано клипче, озаглавено "Анатомия на Панем", ще научиш кои са участниците в юбилейните Игри на глада и в какво производство са специализирани 12-те окръга във футуристичната държава, възникнала върху част от територията на Северна Америка.

Виж и финалния трейлър за "Възпламеняване", преди филмът да излезе на екран от 22 ноември, вкл. на IMAX и 4DX. Среднощната премиера за най-нетърпеливите е във всички кина от веригата "Синема сити", като преди това, от 21 ч. ще бъде прожектиран първият филм (който можете да си припомните и в неделя, 17 ноември, от 20 ч. по Нова телевизия.)