Виж звездата на "Дисни" полуоблечена в новия клип към Fire на Биг Шон.

"Песента е за преминаването през трудни ситуации и справянето с тях, а героинята на Майли визуално представя метафората за това", обяснява певецът.

Рапърите споменават Майли в текстовете си от години, като евфемизъм за кокаин (Future, Meek Mill, Lil Wayne), намигайки към историята от 2010-а, когато TMZ я уловиха да пуши салвия, но напоследък от обект на обсъждане тя се превърна в обект на обожание.

Клипът, в който "туърква" (от twerk) на музиката от WOP на J. Dash, облечена в костюм на еднорог, се разпространи в интернет за секунди, свързвайки я с хип-хоп танц на 10 години.

Когато Джей Зи спомена въпросното видео в Somewhereinamerica ("Cause somewhere in America, Miley Cyrus is still twerking/ "Twerk, twerk, twerk, twerk, Miley, Miley, twerk… Only in America") от последния му албум Magna Carta Holy Grail, шегата тръгна в сериозна посока. "Тя е най-лошият кошмар на стария сват", написа Джей Зи в "Туитър", попитан дали наистина вярва, че Майли все още "туърква" някъде в Америка. "В тази песен истинската история е за расизма. Не можеш да възпиташ детето си в расизъм, когато то е обвързано толкова много с тази култура", допълва Джей в интервю за собствения си сайт Life + Times.

"Харесва ми това, в което се е превърнала. Тя е безстрашна", заяви той пред радиоводещата Анджи Мартинес преди няколко седмици. "От нея се очаква нещо, а тя отвръща: "Тогава бях на шест. Искате да съм на шест завинаги ли?" И може би реакцията й е прекалено показна, но посланието е ясно."