След като си партнираха в "Под прикритие", Михаил Билалов и Георги Стайков играят заедно "Почти представление" в Младежкия театър "Николай Бинев" (премиера: 18, 19, 29 и 30 май, 19 и 20 юни). Вижте ги във видеотийзъра за постановката

Докато братята Джоел и Итън Коен се състезават в Кан с новия си филм Inside Llewyn Davis, на театралната сцена можем да гледаме премиерния спектакъл на Явор Гърдев по три едноактни сатирични текста на Итън Коен от сборника Almost Evening. Постановката не се препоръчва за лица под 16 години, а темата е адът на земята. Обяснява Явор Гърдев:

"В нашето представление се случва среща на възможно най-високо равнище с цел обсъждане на възможно най-важните въпроси: Този, чието име е забранено да споменаваме напразно среща Онзи, чието име е забранено да споменаваме напразно. Какво повече?".

Сценографията е на Чавдар Гюзелев, а сред останалите актьори, вкл. в този клип, е Георги Стайков, който също игра с Билалов в "Под прикритие" и чиято съпруга Асения Панова-Стайкова е копродуцент на постановката.

Гастрол в Пловдив: 9 юли, вторник, 21 ч., лятно кино "Орфей"