По време на гостуването си в токшоуто на Джими Кимъл звездата от премиерния "G.I.Joe-2: Ответен удар" - и баща на едногодишната Мейбъл (освен трите му дъщери с Деми Мур) - се представи в неочаквана светлина

Брус Уилис навърши 58 на 19 март, но не се отказва от здравия екшън - неотдавна го гледахме в "Умирай трудно-5", а сега и редом с Дуейн Джонсън-Скалата като част от екипа G.I.Joe.

В навечерието на католическия Великден обаче го виждаме в трейлър, който залага на приликата между die (умирам) и dye (боядисвам) - и така заглавието Die Hard (Умирай трудно) се превръща в Dye hard-boiled eggs (Боядисвай твърдо сварени яйца).

Няма как появата му в кухнята да не ни напомни за комедията "Десет ярда" (The Whole Ten Yards, 2004), където играе наемен убиец, превърнал се в домошар.



Вижте и началото на интервюто му при Джими Кимъл по повод премиерата на "G.I.Joe: Ответен удар", където водещият му предлага да отговаря на въпроси, които досега никой не му е задавал - например дали е купувал свой филм на видео, DVD или Blu-ray, гледал ли е Gangnam Style, вярва ли в призраци и какъв конец за зъби използва.



В третата част на интервюто пък виждаме откъс от "G.I.Joe-2: Ответен удар", придружен от коментара на Брус Уилис за новата актуална екшънзвезда Скалата, за Германия, където е роден "за малко", и за парфюма, носещ неговото име.