"Късометражният филм", посветен на любовта между неговите дядо и баба, взе и отличието за монтаж, а другото му видео - Suit & Tie с участието на Джей Зи, спечели приза за режисура от видеонаградите на MTV на 25 август в Бруклин, Ню Йорк

Това е поредният дълъг видеоклип на Джъстин Тимбърлейк - но едва ли последният, ако съдим по новия му албум The 20/20 Experience, където повечето песни надвишават седем минути.

Получаваш вълнуваща история, танци, страхотна музика и изобщо всичко, което си очаквал от Джъстин.

Клипът към Mirrors разказва любовната история на дядото и бабата на Тимбърлейк - Уилям и Сейди, която надживява изпитанията на времето, преминавайки през възходи и падения. Накрая, разбира се, виждаме и внука им, който танцува в стая с огледала.

Във видеото намират място и няколко действителни случки - например влошеното здравословно състояние на Уилям, което му попречило да присъства на сватбата на Джъстин с Джесика Бийл.

Ако албумът, който беше пуснат за прослушване в iTunes съвсем цял, както и скорошните концертни изпълнения на Тимбърлейк, например в тв шоуто SNL, не са привлекли вниманието ти, този клип трябва да ти е доказал, че Джъстин се завърна с гръм и трясък и е тук, за да остане - a MTV оцениха това, като му връчиха и почетния приз на името на Майкъл Джексън за принос към изкуството на видеоклипа.

Певецът вече потвърди и продължение на албума си. Чакаме следващите 10 песни, а първите ще откриеш в iTunes. Препоръчваме с две ръце.