Пол ван Дайк, Диксън, Дениз Кою, Blond:ish, Фери Корстен и Тига са само част от артистите, които ще гостуват на столичния клуб тази есен

Стожерът на клубния живот у нас "Ялта клуб" отваря врати тази събота, 20 септември, като слага начало на сезон 2014/2015 с магнетичния заряд на Дъбфайър. Това е първото от поредицата партита в амбициозната програма на клуба за новия сезон.

До края на годината българските ценители на качествената електронна музика ще чуят още и артисти като Пол ван Дайк, Диксън, Дениз Кою, Blond:ish, Фери Корстен, Тига  и много други.

Oсвен известните и обичани от публиката ни имена, някои диджеи гостуват за първи път, а всичко това е подсилено с редовни тематични партита в различни музикални стилове.

Веднага след откриването следва поредицата Takeover на Любо Урсини в тандем с Валди и Филип Черников, които ще владеят Room 2 със специалното участие на берлинския новатор Диксън. Датата е 4 октомври.

На 11 октомври предстои среща с талантливия диджей и продуцент Дениз Кою, последвана от вечер с любимия Роджър Санчес на 18 октомври

Месецът приключва на 25 октомври с участието на канадките, които стоят зад проекта Blond:ish. Двойното русо изкушение пристига със загадъчно, прочувствено клубно звучене, директно от Северна Америка.

Ноември започва с холандският гений Фери Корстен, който беше и най-желаното име за повторна визита след ASOT 600 в София. Седмица след него, на 14 ноември, посрещаме второто Takeover парти с канадеца Тига.

Празничният декември ще бъде открит на 6-и от владетелката на дарк-техното Никол Мудабер, която този път идва за ексклузивен 10-часов сет. За 13 декември е оставено завръщането на легендата Пол ван Дайк, с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на неподправения му стил.

Билетите са в продажба от 22 септември в мрежата на Eventim.bg и Yalta Club. Ето още веднъж цялата програма:

Септември
20.09 DUBFIRE

Октомври
04.10 DIXON
11.10 DENIZ KOYU
18.11 ROGER SANCHEZ
25.10 BLOND:ISH

Ноември
07.11 FERRY CORSTEN
14.11 TIGA

Декември
06.12 NICOLE MOUDABER
13.12 PAUL VAN DYK