Търговията с бинарни опции става достъпна за всеки

ZuluTrade, водещата в света онлайн и мобилна социална платформа за трейдинг, която позволява на притежатели на профили от множество брокерски фирми да следват действията на алгоритмично класирани експертни търговци, оповести пускането на нова социална услуга за автотрейдинг на все по-разрастващия се пазар на бинарни опции.

Независимо дали като доставчик на сигнали или като последователи, бинарните търговци сега могат да споделят своите стратегии и познания чрез социалната мрежа на ZuluTrade и да изпитат съвършено ново измерение на търговията.

Трейдърите ще могат да изграждат автоматизирани стратегии в бинарните опции, като използват уникалната функционалност на ZuluTrade - ZuluScripts, като използват няколко функции за управление на риска, вкл. инструмента за защита на капитала ZuluGuard.

Като следват провайдерите на сигнали на ZuluTrade, потребителите могат да се възползват от трансакции на експертно равнище, без да им се налага да изучават и анализират пазарите и без да има нужда да са онлайн през цялото време.

Търговията с бинарни опции през ZuluTrade елиминира влиянието на емоциите върху търговията и гарантира трезва преценка, като решенията се взимат от талантливи трейдъри, които са класирани от патентован алгоритъм и се контролират и оценяват от широката и опитна общност на ZuluTrade.

Освен това потребителите могат да се възползват да депозират гарантирано фондовете си при брокер по свой избор, когото изберат от дългия списък с интегрирани бинарни брокери.

Основателят и главен изпълнителен директор на ZuluTrade Леон Йохай коментира:

"Иновациите са наша постоянна цел и част от нея е въвеждането на социалната търговия във все по-разрастващия се пазар на бинарни опции, в рамките на ексклузивното ни партньорство с водещия доставчик на платформи SpotOption.

Убедени сме, че ZuluTrade ще улесни търговията с бинарни опции, като я направи достъпна за всеки. Тяхната лекота, в съчетание с напредналата технология на ZuluTrade за автотрейдинг, ще осигури на инвеститорите мощен инструмент за по-бърза и по-професионална търговия.

В бъдеще очакваме от платформата да подпомага сътрудничещите си брокери да постигат растеж в обемите на търговия, процентите на реализация и дългосрочните ангажименти към клиента."

Интервю: ZuluTrade - как аматьорите да играят на борсата

За ZuluTrade:

Основана през 2007 г. от Леон Йохай, ZuluTrade е със седалище в Атина, Гърция, и разполага с млад и напредничав екип от 120 души, който се разраства постоянно. Сайтът се поддържа на 26 езика, със съответния интерфейс и специално разработени приложения за iOS, Windows и Android.

Онлайн мрежата на ZuluTrade включва над 1 млн. регистрирани потребители от 192 държави и досега е осъществила обем на сделки в световен мащаб за над 700 млрд. щатски долара. За допълнителна информация посетете www.zulutrade.com.