Дидо от "Д2" стана победител в селскостопанското риалити на Иван и Андрей, което тази есен вървя под заглавие "Фермата: Съединение",

Деян Каменов, по-известен като Дидо от "Д2", e победителят в четвъртия сезон на "Фермата".

Финалът на селскостопанското риалити, който изправи един срещу друг двама от ВИП състезателите, е бил проследен от рекордните над 1,5 млн. зрители в пиковите си моменти, като е привлякъл близо 55% от аудиторията в неделната вечер, похвалиха се от Би Ти Ви.

Кулминацията на зрителския интерес е била около 22,30 ч., когато финалният сблъсък е проследен от почти 1 635 000 зрители. 

Рокпевецът, който тази есен навърши 35, надделя в двубоите с Ваня Стамболова, като събра 73% от зрителския вот и 133 точки срещу 47 за лекоатлетката.

Така Дидо спечели 100 хил. лева и позира с чека си заедно с останалите, които тази есен се състезаваха под заглавие "Фермата: Съединение".

Финалът дойде 100 дни след като общо 21 участници влязоха в изоставеното стопанство на дядо Петко, за да го възродят, научавайки повече за традициите на своите прадеди и българската история.

В началото на състезанието те бяха разделени на две групи с мисията да постигнат обединение между тукашните българи и сънародниците ни, живеещи в чужбина. 

"Фермата" е поредното риалити, продуцирано от Иван и Андрей чрез тяхната "Междинна станция". Двамата са и водещи, а шоуто вече анонсира своя пети сезон, с което се очертава като по-успешно от предишни техни формати като "Къртицата", "Мюзик айдъл" и "Музикална академия". 

Кариерата на Дидо стартира от друго риалити шоу, музикалното "Стар академи" (2005), което съчетаваше елементи от "Мюзик айдъл" и "Биг брадър". В "Д2" той замести титуляра Дичо през 2011 г. Бил е и водещ на музикалното риалити по БНТ1 "Голямото рок междучасие". Снимал се е и в "Черешката на тортата".

Източник: Би Ти Ви