За да прилича на артикул в секс магазин, манекенката е похарчила 30 хил. британски лири

Всички имаме по някоя странна мечта, която да кара другите хора да ни се чудят как въобще сме го измислили това. И ако при някой става въпрос за покоряване на връх в Хималаите, да скочиш с парашут от най-високата сграда или да пееш пред огромна тълпа, въпрекия явната ти липса на каквито и да е гласови данни. Всички си имаме по нещо. Но някои са просто отвъд всякакви граници по странност.

Така например една манекенка е похарчила похарчи 30 хил. британски лири, за да сбъдне мечтата на живота си - да изглежда точно като секс кукла, пише в. "Дейли мирър".

Самата тя публикува на профилите си в социалните мрежи снимки от преди и след операциите. Очевидно докторите доста са се постарали, защото приликата на 30-годишната Виктория Уайлд с артикул от секс магазин е поразителна.

Сред "подобренията" на които Уайлд се е подложила влизат огромни устни, огромен бюст, импланти в задните части, както и далеч по-големи от нормалнто мигли. Тя преминала през три сеанса на уголемяване на гърдите, докато достигнат размер 32G. Това й струвало 25 хиляди британски лири, ринопластика за 3 хил., имплантите на задните части, перманентните импланти на устните и ботокс за 2 хил. британски лири.

Виж още: Момичето Барби - Валерия Лукянова

Виктория Уайлд е от френския град Кан. Тя финансирала телесните си "подобрения" с участия в модни ревюта и с подкрепата на приятеля си Симон.

Виктория обяснява трансформацията си с желанието си да бъде третирана като кукла. Идеята ѝ действително да заприлиа на кукла ѝ дошла още като тийнейджърка. Тогава тя била симпатично миньонче, което всички наричали Куклата Барби. Едва на по-късен етап решила да включи по-порнографски елемент в кукленската визия.