Концерти на възглавници плюс достъп до Kidamom.com

От няколко дни в онлайн магазина Kidaland.com вече може да закупите в пакет забавление за цялото семейство чрез специалното предложение "Класическа музика на живо и филми". То включва клубна карта за посещение на четири издания на "Концерти на възглавници" в София и едномесечен достъп до Kidamom.com.

А ако се възползвате от предложението, още тази неделя от 11 или от 17 ч. в сградата на Съюза на архитектите в България (ул. "Кракра" 11) имате възможност да посетите и Шопеновия концерт на възглавници. 

"Концерти на възглавници" са първите семейни класически концерти у нас, удостоени с наградата на БНР и предаването "Алегро виваче" за проект на годината 2013.

Историята им започва в София преди пет години, когато малката галерия "Модо" приютява първите желаещи семейства да послушат камерна музика по нетрадиционен начин - настанени на възглавници.

Инициативата се харесва и скоро след това всяка концертна програма започва да се представя по два, а понякога и по три пъти.

Вече в значително по-голяма зала концертите посрещат по 5000 посетители годишно, а музиканти от най-различни краища на света свирят с удоволствие и усмивка за невръстните си почитатели.

Всеки концерт представя различни музикални инструменти и скоро се оформя малко общество от хора, ценящи уюта, топлотата и позитивната енергия, която витае в атмосферата по време на "концерт на възглавници".

За посетителите на концертите няма възрастови ограничения - добре дошли са както новородени бебета и едва прохождащи деца, така и техните каки и батковци - важното е цялото семейство да е заедно.

Концертите са с продължителност 50 минути и обикновено се предхождат от Работилница на възглавници, където се изработват креативни играчки от естествени материали.

Не пропускайте възможността да зарадвате децата и себе си с класическа музика и филми!