Guy J, Guy Mantzur и Subb-аn гостуват в последните два уикенда на месеца

Годината в столичния клуб "Ялта" започва с няколко нови имена от електронната сцена. Благодарение на различната посока за развитие на "Ялта" и като специални гости на Takeover тази събота, 23 януари, гостуват Гай Джей и Гай Манцур, а в края на месеца, на 30-и, клубът посреща и Subb-аn.

И двете партита преминават в компанията на диджеите от Takeover: Любо Урсини, Валди, Филип Черников. Мястото е залата с индустриален дизайн и приглушена светлина, позната като Room 2.

Гай Джей e израелският диджей, чието влечение към разнообразните стилове води до първия му албум Esperanza, издаден от лейбъла на Джон Дигуйид Bedrock. По-късно самият Гай Дже oсновава собствен лейбъл - Lost & Found, в който намира свободата да сподели своя чпоглед върху електронната музика.

Рамо до рамо с Гай Джей зад пулта на 23 януари застава и Гай Манцур. Музиката му е смесица от различни стилове: хаус, прогресив хаус, техно и тек-хаус.

Следващата събота, 30 януари, е време да се запознаете с вродения талант на британския диджей и продуцент Subb-an. Познат като резидент на водещите британски ъндърграунд хаус партита Below, той се откроява с едни от най-вълнуващите изпълнения на живо в Англия. С годините черпи вдъхновение от Крейг Ричардс, Villalobos, Райън Елиът и Zip, с Адам Шелтън създава лейбъла Оne Records, а участието му на фестивали като Гластънбъри, The Weekend Club и The Garden Festival е само началото. Той пристига у нас във върхова форма и с комбинация от хаус и дийп техно, балансирани със суинг и груув звучене.

Освен вечерите на Takeover, в двата последни петъка от месеца зад пулта са диджеите на "Ялта", с вход 10 лв..

От клуба припомнят, че са променили и  политиката си за допускане в "Ялта". Билети за всички клубни събития се продават само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място в клуба вече са налични и картите Yalta Club Cards, които дават редица привилегии на притежателите си - например 50% отстъпка от цената на събитията с гост-диджеи и вход свободен по време на резидентските вечери.

Източник: Yalta Club