Събитието, за което билетите свършват месеци преди датата му на провеждане

Задавате ли си въпроси като: как да бъдете успели в бъдещето, как ще изглежда работното ви място, как да направите иновациите част от работния процес, как да изглеждат градовете на бъдещето и как да стават все по-умни, как да направите по-добър маркетинг и да привличате повече клиенти и посетители, как ще се променят транспортът, финансовите услуги, технологиите и здравеопазването?

На тези и много други въпроси за осма поредна година дават отговор световните и регионалните експерти, лектори и посетители на събитието за технологии, дигитален маркетинг и иновации Webit.Festival Европа, което отново ще се състои от 25 до 27 април в София.

България е една от петте дестинации в света (наред с Истанбул, Дубай, Сингапур и Делхи), където ежегодно се провежда едно от най-влиятелните световни събития за бъдещето, предприемачество, инвестиции и технологии, които променят бизнеса, образованието, транспорта, финансите, правят градовете умни и водят до промяна на цялото общество.

Президентът на България и кметът на София са патрони на събитието и председатели на две от 10-те събития, а именно - конференциите "Лидерство в дигиталната икономика" и "Умни градове".

Билетите за Webit.festival традиционно се изчерпват няколко месеца преди събитието, а и цените им се увеличават с наближаването на датата. Затова препоръката на организаторите е да закупите билетите си максимално скоро.

Остават само 3000 билета, всеки ден се продават над 50 и интересът расте. Миналата година по това време имаше продадени по-малко от 500, а днес първите 2000 души вече са купили своя билет. Кои са те може да видите, като посетите сайта www.webit.bg, откъдето да се снабдите и вие с билет.

Webit е не само събитие, а и глобална общност от експерти, политици, предприемачи, учени и лидери на най-големите корпорации, която през 2016 г. достигна над 100 хил. души от цял свят - и които променят света днес, казва Пламен Русев, изпълнителен председател на глобалната Webit.Foundation, инвеститор, сериен предприемач и филантроп.

Присъствието в София на Webit.Festival Europe 2017 на 25-26 април дава възможност да се докоснете до влиятелни представители на бизнеса, технологиите, науките и политиката.

Сред вече потвърдените оратори за събитието в София са имена като:
"летящия човек" Дейвид Меймън - първият пилот на джетпак (реактивна раница) в света,
Гарет Уилямс, основател на продадената за 1,7 млрд. лири стерлинги Skyscanner,
Фара Уорнър, глобален редакционен директор на "Уолстрийт джърнъл Custom Studios",
Джейсън Джерчинович, глобален директор и президент на Havas Worldwide,
Крис Кларк, главен креативен директор на DigitasLBi,
Брус Роджърс, главен информационен директор на "Форбс",
Джонас Джакоби, вицепрезидент облачни и мобилни стратегии IBM,
Кристиан Ситу, главен директор на глобалния дигитален маркетинг DHL

В списъка са и други водещи личности от света на бизнеса, които променят всяка индустрия - от фирми като "Гугъл, "Фейсбук", банки, автомобилни компании, компании за бързооботорни стоки, министри от Европа, кметове на европейски общини и редица други.

Webit има няколко сцени. Една от тях е сцената "Маркетинг и иновации", където ще се запознаете с все по-голямата употреба на виртуална и добавена реалност от маркетинг агенции, изкуствения интелект и навлизането му в комуникацията между клиента и компанията, стратегии за социални медии, видео, мобилна, нейтив и програматик реклама, метрики и данни, видео и мобилен видео маркетинг и др. - отлично място, ако вие сте компания и търсите начин да създадете аудитория, да я разширите и да изградите здрава връзка с нея.

Отлично и ако стоите от другата страна на барикадата, търсейки потенциални клиенти за своя софтуер и бизнес решения. Сцената "Маркетинг и иновации" е идеална и за нетуъркинг, където да откриете идеалния партньор за следващо начинание и възможности за разширяване на бизнеса, както и да намерите нови клиенти.

Виж още: Новите маркетинг оръжия

Ако технологиите, ентърпрайз софтуерът, транспортът, здравеопазването или образованието са темите, които ви вълнуват - ще прекарате два изключителни дни на технологичните конференции в рамките на Webit.festival с насоченост към дигитална и технологична трансформация - нещо, към което се стреми всяка компания със стремеж да оцелее и просперира във времената на Четвъртата индустриална революция.

Това е мястото, където среща си дават водещи лектори от най-големите технологични компании в света, иноватори, а от другата страна - бизнес, който преминава през дигиталната трансформация. Компании, предлагащи b2b софтуер и потенциални клиенти (бизнес или правителствени) с идеята за оптимизиране на работния си процес и канали за намиране на нова аудитория и потребители.

И тази година ви очакват над 10 паралелни конференции като:
Интернет от всичко (IoE),
Мобилност,
Финансови технологии,
Здравни технологии,
Дигитална политика,
Умни градове,
Изкуствен интелект,
Виртуална реалност. 

Не на последно място, в рамките на фестивала е и състезанието за предприемачи и стартиращи фирми -  Founders Games, в което 2000 стартъпи кандидатстват за шанса да представят проекта си на живо пред инвеститори по време на Webit. Тази година наградата може да достигне до 500 хил. евро, или 1 млн. лева инвестиция.

Виж още: AdGuard от Русия спечели 200 хил. евро награда от Webit

През 2016 г. в София Webit.Festival привлече посетители от 82 държави. 253 оратори, 186 акредитирани журналисти от цял свят. Медийните партньори на Webit.Festival 2016 бяха 117, докато в медиите и социалните мрежи събитието предизвика над 30 хил. туита, повече от 1000 статии и хиляди публикувани видеа, снимки и коментари.

Над 100 компании бяха изложители на събитието. Сред изложителите на Webit събитията са били Google, Yandex, IBM, Microsoft, Intel, SАP, Qualcomm, Paypal, Visa, Mastercard, AOL и т.н.

За повече информация и покупка на билети: www.webit.bg

Източник: Webit