Тв готвачът на БНТ е сред тазгодишните попълнения в "Дансинг старс" заедно с Нана, Нели Атанасова и Милко Калайджиев

След като смени формата на предаването си "Бързо, лесно, вкусно", което вече се излъчва по БНТ1 четири пъти дневно, Ути Бъчваров влиза и в танцовото риалити "Дансинг старс", по Нова телевизия от 11 март.

Кулинарното му шоу вече е 7-минутна рубрика с подзаглавие "Рецептата на деня" и може да се гледа в различни часови пояси - 5,50, 12,30, 17,30 и точно в полунощ, всеки ден от понеделник до четвъртък.

Така Ути има достатъчно време да се включи в четвъртия сезон на "Дансинг старс". Поредните участници, анонсирани през последните дни, са водещи от ефира на Нова - Нана от "Съдебен спор" и Нели Атанасова от светското "Студио ВИП", чиято половинка Александър Сано в момента се проявява като супергерой в "Къртицата" по Тв7.

Нана споделя, че обича да танцува и "да размята ръце и крака", но в дискотеката

Представител на попфолка по дансинга тази година е Милко Калайджиев, а звездната селекция включва още Михаела Филева и ВенЗи, Бате Енчо и Албена Михова, както и сноубордистката Александра Жекова.

Виж още: Михаела Филева ще се състезава срещу ВенЗи

Сред най-спряганите имена за новия сезон на шоуто е друга изтъкната състезателка в зимните спортове - фигуристката Албена Денкова. През последните години тя стана майка и танцува върху лед в руското риалити "Ледников период" - в конкуренция с Максим Стависки, но понякога и в двойка с него, както в предизвикалото фурор неотдавна изпълнение на фона на българска народна песен.

"Дансинг старс-4" започва по Нова телевизия на 11 март от 20 ч.