Един от най-известните датски диджеи и продуценти представя у нас дебютния си албум, а резидентът на клуба Руно - съвместното си парче с Ирина Play

Датският диджей и продуцент Ноар (Noir) гостува в столичния клуб "Ялта" тази събота, 18 април, в рамките на турнето по повод едноименния му дебютен албум, който излезе на 9 март. Част от програмата на вечерта е и резидентът Руно.

Виж още: Програмата на "Ялта" през април 2015

Роден в град Олбор под името Рене Кристенсен, Ноар е типична рожба на 80-те години. Писано му е било обаче да се превърне в един от най-известните представители на хаус музиката в Дания, а след това и по света.

Работи с някои от най-ключовите лейбъли като Get Physical и Defected, но, разбира се, и със своя собствен - Noir Music. Пробива в музикалните среди с хита си Around. Музикалните жанрове, които изпълнява, са предимно дийп, тек, хаус и техно.

Лейбълът му Noir Music има издадени парчета на някои от най-добрите световни продуценти като Соломун, "Тифшварц", Дъсти Кид, Hot Since 82, Дани Дейз, Джей Лумен и още много други.

Самият той подготвя дебютния си албум Noir в продължение на почти пет години, защото

вярва в качеството, не в количеството

и държи всичко да е на ниво. Обича да разказва истории и по тази причина е събрал 12 парчета, които разкриват еволюцията в кариерата му от самото начало.

Съдържанието на албума е кулминация на всички видове музика и влияния, с които Ноар е отраснал и живял през годините - отражение на неговата идентичност и искрено споделяне на музикалните му предпочитания. 

Билетите за партито могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg: "Германос", "Пикадили", OMV, "Офис 1", "На тъмно", билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/YALTA-TICKETS

Ден по-рано, в петъчната вечер, Room 1 на "Ялта" е домакин на Elegant Touch парти с диджей Руно и певицата Ирина. Двамата обещават зареждаща дийп хаус селекция с вокали на живо, която включва и съвместното им парче Play.

Резидентът на клуба влага цялата си енергия и заряд в ежемесечния проект. Входът до полунощ е свободен, а след това билети на цена 10 лв. се продават на място.