На 16 март слушаме на живо в София петия му албум By Any Beаts Necessary, който предлага среща с бийтове от различно ниво

"София лайв клуб" посреща този месец Уакс Тейлър, който представя на живо парчетата от своя пети албум, озаглавен By Any Beats Necessary. На 16 март изпълнителят представя резултата от пътешествието си през музиката на Америка от ХХ век и стиловете, повлияли най-силно при създаването на новите му песни.

Жан-Кристоф льо Саут, популярен с артистичния си псевдоним Уакс Тейлър, пристига в София с групата си, която е в обновен състав и за първи път с участието на барабанист.

By Any Beats Necessary отразява намерението на французина да създава музика, в която се срещат всякакви музикални стилове и похвати. Без да изневерява на бийтовете, които стоят в основата на творчеството му, новиат му проект комбинира блус, психеделичен рок, соул, фънк и хип-хоп.

Oсвен разнообразни стилове, албумът съдържа и многолики колаборации като Back on Wax с участието на американския рапър R.A. The Rugged Man, който си партнира с младите звезди A-F-R-O & Token. Гоустфейс Кила от Wu Tang Clan чуваме в Worldwide, а Bleed Away е един доста личен дует на Трики с Шарлот Савари.

Kръстникът на ретросоул сцената Лий Фийлдс гостува в Тhe Road is Ruff, чийто видеоклип беше пуснат преди броени дни.

Екранизация вече има и друго парче от албума, For the Worst, с новоизгряващата звезда IDIL.

Всичко това слушаме на живо от Wax Tailor и неговата група, съставена от барабанист, двама челисти, китарист, флейтист, двама певци и двама MC.

Билети за концерта на 16 март могат да бъдат закупени на цена 30 лв. в мрежата на Eventim.bg и OMV.

Източник: ReelFeel