Какъв спорт е подходящ според зодията ни

Лятото идва и е време да се вкарваме във форма. Кръгът може и да е форма, само че не е форма, която ще доведе погледите на противоположния пол върху нас. Ако не искаме да придобием божествената форма на охранен Буда, най-добре е да се захващаме с активна физическа активност.

Тъй като сме различни като хора, всеки от нас има нужда от различни упражнения и различни активности. Ако се доверим на астрологията, има спорт за всяка една от зодиите. Ето какво да тренирате според зодията си:

Овен
Физическата активност не може да уплаши действения Овен, дори напротив. Освен това агресията, която Марс дава на представителите на този зодиакален знак, може да намери поле за развитие в областта на бойните изкуства или бокса.

Виж още: Да влезем отново във форма

Телец
Физическата активност е нужна на всеки, но никой не е казал в какви количества. Телците като цяло са алергични към особените натоварвания, свързани със спорта като спорт. Затова на тях се препоръчва да се обърнат към по-леките неща като голф, дълги разходки или пък лек крос.

Близнаци
Близнаци, картите не са спорт. Маменето на карти пък още по-малко. Ако искате да спортувате наистина подходящи за вас са бягането, карането на колело или аеробиката. Те ще вземат много от излишната ви енергия, но няма да ви изтощят напълно.

Виж още: Тренирай (раз)умно

Рак
Ракът не е от най-енергичните зодии и за да успее човек да привлече някой представител на тази зодия за даден спорт, то този спорт трябва да е страшно интересен, да показва интересни гледки или да вкарва много адреналин, който да събуди приключенеца, спящ в скромния рак. Препоръчват се плуване, гмуркане и каране на сърф. Водните зодии водата ги влече.

Лъв
Лъвът е роден лидер (дори и да не става за това) и за него са подходящи спортове, в които може да се проявява като такъв. Отборните спортове са особено подходящи. Ако пък нашият лъв иска да се пробва в нещо индивидуално, тогава може би най-добре за него ще е да се насочи към тениса. Там пак ще блести и вниманието ще е насочено към него.

Дева
Бързата мисъл и прецизен ум, дадени на Девите от Меркурий, изискват спорт, в който не само тялото, но и ума ще бъдат заети. И тук тенисът ще бъде добър избор. Други подходящи спортове за Девите са бадминтон, тениса на маса и фехтовка.

Везни
Бързият метаболизъм при Везните не е от силните черти, които са типични за тази зодия. Това изисква висока физическа активност, която да не претоварва и да носи спокойствие за размирния им ум. В случая подходящи са източните бойни изкуства, които вървят заедно с цяла философия, както и обикновеното каране на колело.

Виж още: Секс според зодията

Скорпион
Скорпионите са най-страстните в зодиака и за тях трябва нещо, което да отговаря на натурата им. Нещо, от което кръвта да кипи и енергията да се лее. Подходящи са кикбокс, екстремни спортове, скално катерене и / или сноуборд.

Стрелец
Вечно усмихнатите Стрелци са търсачи на приключения. Те, както и Скорпионите са почитатели на екстремните спортове. Въпреки това могат да бъдат съблазнени и с лека атлетика и дълги кросове.

Виж още: Зодиите с най-тежък характер

Козирог
Дай на Козирога да обикаля по планините. Различните преходи, катеренето на върхове и всякаквите подобни дейности в планината са отличен избор за представителите на тази зодия.

Водолей
Водолеите са една от най-креативните зодии въобще. На тях обаче егото е чуждо и могат да бъдат прекрасни отборни играчи. Докато един Лъв ще поиска да се отличи и да вкара гол, водолеят знае, че има много повече майсторство в това да измислиш и организираш цялата атака.

Риби
Какво да прави една Риба, освен да плува. Ако представител на тази зодия се чуди какъв на спорт да се запише, водните спортове са повече от добро решение.