Първото у нас Тoolroom Live парти с лейбъла на любимия Марк Найт продължава до късните следобедни часове на 1 януари

Новогодишната нощ никога не бива да се повтаря, а да става все по-добра. Това обещава и клуб "Ялта" с предложението за първото по рода си Toolroom Live парти, водено от един от любимите диджеи на българската публика - Марк Найт.

Пултът на Room 1 става негов за специален удължен сет, а във втората зала на клуба със своя неподправен хаус ще диджействат Ейдриън Ауър и Марк Стори.

Новогодишната нощ с лейбъла на легендарния диджей продължава и през светлата част на деня, до късния следобед на 1 януари.

"За първи път в България, и то точно на Нова година, ви каним на Toolroom Live с най-доброто от нас, представящо истинската хаус музика, която кара хората да се забавляват.  Новогодишната нощ продължава на 1 януари и през почти целия ден, затова не си правете други планове", призовава Марк Найт.

Покорил пултовете на най-големите клубове, включително и в "Ялта", Марк Стори е сред имената, чийто стил трудно можем да сложим в рамка

Ейдриън Ауър e един от тримата основни артисти на Toolroom Records, а гостите на "Ялта ще го чуят за първи път у нас именно в новогодишната нощ.

Аржентинецът от Буенос Айрес е синоним на южноамериканското техно и през последните години най-големите имена в електронната музика пускат негови парчета в клубовете по света.

Toolroom Live гостува за първи път в София на 31 декември, а тримата гост-диджеи, заедно с домакините Стефан Попов и Руно, обещават да направят първия ден от новата 2015-а неповторим.

Билети се продават в мрежата на "Ивентим" в цялата страна и на Белия бар в клуб "Ялта". Цена: 60 лв.

Можеш да спечелиш покана за двама, ако отговориш правилно на въпроса Какво означава в превод от английски фамилното име на Марк Найт - Knight:

а) Нощ

б) Рицар

в) Нищо

Отговаряйте в полето за коментари по-долу, с истинския си "Фейсбук" профил. Победителят ще бъде изтеглен на 29 декември.

Чрез томбола изтеглихме един от вас, който е отговорили правилно на въпроса по-горе.

Печелившият:

Владислав Стоянов

С печелившият ще се свържем във "Фейсбук", за да уточним как ще получи наградата си. Пропускът важи за двама.