Забавно и страшно се обединяват под музиката на Марк Найт

Хелоуин идва и ако вярваме на легендата, стояща зад празника, в нощта на 31 октомври срещу 1 ноември излизат всякакви духове и нечестиви сили, които трябва да бъдат подплашени от хората. Оттам е тръгнала и традицията с маскирането. Нещо като нашите кукери, но с по-добър пиар и по-разнообразни премени.

В днешно време, когато всичко вече се обръща на една голяма забава, страхът все пак продължава да е водещият елемент в този празник. И страшните костюми винаги ще се ценят. Страхът винаги е умеел да се продава.

V minaloto hora s mutatsii sa bili izpolzvani kato tsirkova atraktsiya
Фрийк шоу в САЩ през 50-те

Още от залеза на Средновековието и разчупването на нравите страхът и забавата вървят ръка за ръка. Тогава по панаирите обикаляли циркове на уродливото - фрийк шоу, където се събирали онези, които природата е ощетила по един или друг начин, хора, които по онова време наричали грешки на природата.

Такива представления продължава да има до средата на XX век. И винаги има публика за тях, защото дълбоко в себе си мнозина от нас копнеят да зърнат най-страшното, най-уродливото и най-сбърканото. Днес - дори още повече.

Фрийк шоу е и темата на купона, който Yalta Club смята да спретне за Хелоуин. В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември те смятат да изкарат на бял свят всички бесове и ужаси... и да ги накарат да се забавляват под музиката на световноизвестния диджей Марк Найт. 

Mark nayt v edar plan
Марк Найт

Фрийк шоуто ще се разгърне на площ от 1700 кв.м в Inter Expo Center, като организаторите се заричат всеки един сантиметър от това пространство да бъде зареден с невероятна парти енергия. 

Най-добрите, тематично преобразени гости, които ще станат част от Фрийк шоуто на Yalta Club пък ще получат поощрение. Така че пригответе се за обстановка на филм на ужасите, на плашеща уродливост и на страшен купон. 

Ако желаете да станете част от това, ние ви предлагаме шанс да спечелите двойна покана за хелоуоин партито на Yalta Club. Само трябва да отговорите правилно на нашия въпрос с публичен фейсбук коментар под самата статия

Ето го и нашият въпрос:

Кой е резидент на Yalta Club и ще подгрява публиката преди Марк Найт?
А) Стефан Попов
Б) Теди Джорджо
В) Виктор Калдерон

Победител в играта е Vasil Pachedjiev, който отговори правилно на нашия въпрос.