Водещи имена от световната електронна сцена пристигат за новия фестивал на клуб "Ялта"

Новият фестивал на клуб "Ялта" е сред водещите събития в първите летни дни. Премиерното издание на Solar Morning представя топимена от световната електронна сцена, нестандартна локация и ново преживяване за посрещането на първия юлски изгрев. На 30 юни в парка до Летище София пред публиката излизат Ернан Катанео, Дани Хауълс, Гай Джей, Гай Манзур и Любо Урсини.

Виж още: Solar Morning е софийският Джулай морнинг

Вечерта започва в 22,30 с резидента на клуб "Ялта" Любо Урсини, който се слави като една от най-важните фигури на родната диджей сцена. Той поставя начало на Solar Morning и традиционно открива участието на Ернан Катанео у нас. От 2007 г. Урсини е любимец на аржентинеца и има защо - той не прави компромиси с качеството на музиката си и тя винаги достига до публиката, хвалят го колегите му.

В 1,30 на сцената на Solar Morning се качва един тандем за b2b сет, очакван от феновете още по време на Takeover. Да, става въпрос за най-силното парти на миналогодишния сезон - на израелците Гай Джей и Гай Манзур. Година по-късно, основателите на Lost & Found и Plattenbank идват отново заедно. Сетът им продължава до 4,30, когато Solar Morning посреща звездите на фестивала Ернан Катанео и Дани Хауълс.

Двете легенди се събират за b2b сет за първи път на българска сцена благодарение на клуб "Ялта", а Катанео представя и новата си компилация, която включва единствено неиздадени, ексклузивни парчета.

Последният b2b сет в първото издание на Solar Morning приключва в 8,00, след посрещането на първия юлски изгрев в парка до Летище София.

Към звездната програма вече традиционният партньор на "Ялта" Mastercard® добавя още една звезда. Всеки, който плати билета си за Solar Morning с Mastercard®, получава уникална звезда - значка, с която да стане част от програмата нa клуба с Mastercard®, посветена на най-верните Solar фенове.

За да научите повече за нея, запазете касовата си бележка и попитайте промоекипа на специалния MasterBar, където ви очакват и коктейлните предложения на барманите. Не забравяйте, че можете да използвате безконтактната си Mastercard® на всички фестивални барове, за което получавате и 10% отстъпка.

Билетите за Solar Morning може да намерите в OMV, The Mall и в мрежата на Eventim.bg

Повече информация на:
https://www.facebook.com/yaltaclub/
https://www.facebook.com/events/1148712528588714/  
http://yaltaclub.com/

Източник: Yalta Club