Американският диджей и продуцент, носител на шест награди "Грами", включи София в клубното си турне. Виж кога пускат билетите!

Сензацията Скрилекс избра клуб "Ялта" за първото си гостуване в България. Той пристига у нас за парти в Room 1 на 29 януари, броени дни след 27-ия си рожден ден.

За най-големите фенове на дъбстеп звездата този четвъртък, 11 декември, в клуба и "Ивентим" тръгват ограничено количество промоционални билети по 40 лв., а след изчерпването им цената остава 50 лв.

Истинското име на Скрилекс, роден в Лос Анджелис, е Сони Джон Мур. Един от най-актуалните, харесвани и продавани изпълнители към днешна дата, той вече има зад гърба си богата музикална кариера, с над 11 години усилен труд.

Започнал като вокалист на хардкор групата From First to Last, Скрилекс вече има в актива си шест награди "Грами" (вкл. за най-добър денс/електронен албум), а през 2012 г. печели видеонаградата на MTV за специални ефекти с First of the Year (Equinox).

В социалните мрежи той се откроява с близо 20 млн. харесвания във "Фейсбук" и над 3 млн. последователи в "Туитър", което през 2012-а го нарежда на челно място в класацията "Билборд соушъл".

За него твърдят, че заковава интереса към себе си с агресивен и модерен подход в музиката. Известен е и заради продуцентската си работа с имена като "Корн", Deadmau5 и Дипло, с когото е ангажиран навръх Нова година за парти в "Медисън скуеър гардън", Ню Йорк.

Сред хитовете му, отличени с "Грами" са Scary Monsters and Nice Sprites и Bangarang, ремиксите му на Cinema на Бени Бенаси с Гари Гоу и Promises на Nero.

Един от по-новите му клипове е F**k That - с нецензурно заглавие и участието на френския актьор Саид Тагмауи.