Разбира се, това е само сюжет от новия трейлър на "Бързи и яростни-7"

Новия филм от най-успешната поредица на киностудията "Юнивърсъл" заварва Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството му в очакване на по-спокоен живот, след като са отстранили Оуен Шоу (Люк Евънс).

Нещата обаче не се развиват според очакванията им. Всеки, който е гледал внимателно финала на шестия филм, знае - по-големият брат на Оуен иска отмъщение. Играе го Джейсън Стейтъм, излязъл от обичайното си положително амплоа, което последно демонстрира в "Жокерът".

Като бивш агент на специалните части неговият персонаж има силата и способностите сериозно да вгорчи живота на Торето и семейството му.

Видео: Първият трейлър на "Бързи и яростни-7"

Съвсем скоро Доминик и компания попадат в изцяло нова вселена от проблеми. Единственият, който има възможност да им помогне в битката срещу Шоу, е героят на 63-годишния ветеран Кърт Ръсел.

Но как се справяш с човек, който е способен да извади от строя Люк Хобс (Дуейн "Скалата" Джонсън) и да го вкара в болница?

Отговорът на този въпрос явно се крие в още по-луди схеми и по-опасни каскади, вкл. скокове с кола от товарен самолет и прелитане със спортна кола между небостъргачи в Абу Даби.

Вторият трейлър показва само част от адреналиновите моменти в "Бързи и яростни-7", който излиза по кината и на IMAX в началото на април.