Обичате го, мразите го, но не можете да го игнорирате. Да, говорим за вашия любим. Вероятно той е най-любвеобилният човек в живота ви, но на моменти може да ви изтезава по жесток начин

Ето и 10 неща, с които мъжете тормозят половинките си:

1. Имат огромно его

Той може и да се лута два часа в търсене на правилната посока, но няма да приеме наставления от вас, защото винаги е прав и е по-добър във всичко. Поне сам си вярва.

2. Имат избирателна памет

Няма как да забрави колко мача има на това Световно, но някак си пропусна годишнината ви.

3. Оглеждат чуждите гърди

Вие сте прекарали един час пред огледалото, за да се приведете в перфектен изкусителен вид, а по време на вечерята, погледът му блуждае в деколтето на сервитьорката и в това на кифлата на съседната маса. Не го е срам!

4. Имат невероятно чувство за собственост

Той винаги ви се сърди когато го разпитвате къде и кога е бил, но ако излезете с приятелки, ви звъни на всеки 15 минути.

5. Гордеят се с лицемерието си

Мъжете обичат да се мотаят с най-големите мацки, за да им завиждат другите, но ако трябва да представят секси гаджето на майка си, дават заден. Когато сте заедно ви кара да се обличате като скъп ескорт, но после ви обяснява, че не ставате за съпруга!

6. Понякога са прекалено грижовни, та чак досадни

Постоянно ви дава указания как да живеете, като всичко е за ваше добро. Май е забравил, че и преди да го срещнете сте оцелявали някак.

7. Правят се на Супермен, но накрая всичко се оплесква

Сам си вярва, че е майстор във всичко - от канала, до сглобяването на пералня и категорично отказва професионална помощ, което често приключва с купуването на нов електроуред или викането на истински майстор. Докато се стигне до този момент, нервната ви система е съсипана.

8. Игнорират емоциите

И те имат сърца, но обичат да се правят на безчувствени. Неведнъж ще чуете, че емоциите са за "женчовци".

9. Приоритизират приятелите си

Как не разбра, че вие сте по-важна от неговите приятели и няма да му стане нищо, ако веднъж откаже мъжката сбирка и направи нещо специално за вас?

10. Имат нереалистични изисквания в леглото

И вие гледате порно, но не изисквате от него едночасов маратон. Уви, той смята, че сте една от актрисите и иска да влезете в роля, дори да нямате сила да мръднете.

Източник: Tialoto.bg