Знаменитото дуо Sharam и Dubfire отново заедно на 5 юни на летище София

Поради лошата прогноза за време в петък, организаторите на шоуто на Deep Dish, Blond:ish и Liubo Ursiny сменят локацията на събитието в зала "Арена Армеец"

Всичко друго остава без промяна, а закупените вече билети важат без презаверка.

Добре познатите публика Sharam и Dubfire се завръщат заедно на 5 юни пред българската публика след дълга и продължителна творческа пауза.

По стриктни изисквания на артистите към 30-метровата сцената за събитието, ще бъдат монтирани специални светещи инсталации, неизменна част от всяко едно шоу на Deep Dish по света.

Инсталациите, пристигнали след няколко седмичен трансфер от САЩ, придружават емблематичното дуо по време на участията им във всяка една точка на света.

Освен инсталациите и голямата сцена, чието изграждане ще стартира още в началото на следващата седмица, ще бъдат изградени две допълнителни пространства, пригодени за танцовото шоу, което ще тече в синхрон с лайв сета на Deep Dish.

Виж още: Бордът, който може да ти спечели покана за шоуто на Deep Dish

Цялата динамика на случващото се на сцената ще бъде допълнено от огромен набор от визуализации, които ще се излъчват върху екрани с площ 100 кв.м.

Заедно с DEEP DISH на сцената ще се появят и русите изкушения Blond:ish. Към тях ще се присъедини и основателят на Takeover, Liubo Ursiny.

Източник: Bulevard.bg