Един от най-популярните клубове за ъндърграунд музика в София празнува своя рожден ден с епично двудневно парти на 3 и 4 февруари

Един от най-известните софийски клубове за ъндърграунд музика Mixtape 5 празнува своя шести рожден ден и смята да го отбележи с грандиозно двудневно парти на 3 и 4 февруари. 

За тези 6 години Mixtape 5 се превърна във водещ фактор на българската музикална сцена с 2 основни роли: на домакин на едни от най-зрелищните дербита и като селекционер и продуцент на много разнообразни музикални случки и концепции. Само за изминалата година клубът е бил домакин на стотици концерти, албум промота, DJ партита, рождени дни, частни и фирмени партита.

С двудневния чествания на рождения си ден пък от клуба искат да изразят своята признателност на всички към всички фенове, "които бяха сърцето на цялата тази магия и се вълнуваха от залез до зори на любимия си концерт или парти". 

Петък, 3 февруари - нощ на диджеите

В навечерието на истинския рожден ден от клуба са подготвили сериозна листа с диджеи, които да възпламенят настроението в клуба. 

Stööki Sound а.к.а. легендата на съвременната трап сцена е поредното име на световен артист, поканен да взриви A-Side на 3 февруари. Трап, хип-хоп, бас продуцентът пристига директно от Лондон за партито в чест на клуба. 

Преди него на сцената в A-Side ще се качат DoLittle, SAVA и Eskudrone, които имат нелеката задача да поддържат нивото на трап и жега постоянно високо. 

Паралелно с това в по-малката B-Side зала на клуба ще се вихри динамичен бас от ново измерение. Future Sounds of Sofia ще заформят drum & bass разнообразието, като от клуба обещават партито да бъде до зори, както традицията повелява. 

Събота, 4 февруари - същинският рожден ден 

Редица любими бг изпълнители ще се грижат за веселото настроение на рождения ден на Mixtape 5. В A-Side ще се срещнат едни от най-колоритните герои от българската музикална сцена. Жлъч & Гена ще наредят всички подходящи и недотам рими за един рожден ден, а лиричните пост-пънк музиканти Оги*23 ще ви припомнят, че това е обир, но не за пари, а за сърцата ви.  

Освен тях едни от любимите рап герои - The Top Stoppers, ще излязат, за да вдигнат градуса на настроението до космоса. Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" ще ни накарат да пеем и танцуваме заедно с тях... до малките часове на 5-ти за 6-тия. ДжNпCy Joker пък ще дооформя музикалната рамка на това соаре със специална селекция от хитове като за рожден ден на Mixtape 5. 

За феновете на по-тежкия звук пък в B-Side на сцената ще излязат някои от най-сериозните представители от българската сърф рок и хард-кор сцена, цветно петно сред които ще е Миленита с нейния лайв бенд по средата на нощта. 

Освен нея рождения ден на Mixtape 5 ще почетат Van Cock и Last Hope - две любими български банди на световно ниво. През цялата вечер музиката ще селектират двама от най-сериозните разбирачи на тази сцена, а именно Panick Attack Selector и Rosty.  

Освен всичко друго през двете вечери гостите на рождения ден ще имат шанс да спечелят три златни билета, даващи едногодишен достъп до всички събития в Mixtape 5 до края на 2017 г. Условията на играта - на място, защото който играЙ... 

Билетите за рождения ден са на цена от 15 лв. на вечер. Двойният билет, позволяващ достъп до двете зали и през двете вечери, пък струва 20 лв.