Франша Рейза е актриса, популярна от сериала "Тайният живот на една тийнейджърка"

Селена Гомес разкри, че е претърпяла бъбречна трансплантация заради усложнения от лупус (вълчанка). Донор й станала нейна близа приятелка - актрисата Франша Рейза, на 29, популярна от сериала с Шейлин Удли "Тайният живот на една тийнейджърка" (2008-2013), излъчван и у нас, "Мажоретки: Всичко или нищо", а също така от продълженията на филма "Кънки с остър връх" / The Cutting Edge.

Гомес сподели с почитателите си в "Инстаграм" снимка от болничното легло, на която се държат за ръце. Новината идва две години след като стана известно, че страда от автоимунното заболяване. На 22 юли тя навърши 25.

Виж още: Селена Гомес разкри, че е неизлечимо болна

Бъбречна трансплантация преди време претърпя и друга тийнзвезда от сериалите - Сара Хайланд (Хейли Дънфи) от "Модерно семейство". Тя беше на 22, когато баща й дари бъбрек за нея, а причината беше бъбречна дисплазия, от която страдала от дете.

Именно операцията стана причина Селена да не рекламира активно синглите от предстоящия си нов албум. Съвместното й парче с Киго It Ain't Me излезе през март, а това лято певицата пусна хитовете си Fetish, с участието на Гучи Мейн, и Bad Liar.