Роби Уилямс и Ейда празнуват в Бургас на 7 август пет години от началото на брака си

Първият концерт на Роби Уилямс у нас, в рамките на SPIRIT of Burgas, съвпада с 5-годишнината от сватбата му с актрисата Ейда Фийлд.

Вече не толкова лошото момче на Англия реши в последния момент да изненада любимата си и я покани да го придружи край българското Черноморие на 7 август, когато двамата отпразнуват своята дървена сватба като г-н и г-жа Уилямс. Преди пет години, на този ден, двамата си казват "Да" на скромна церемония в имението на Роби в Бевърли хилс. 

На хотела, който посреща звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на Роби заради пристигането на Ейда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010 г.  

Телевизионната актриса и попзвездата са заедно от 2006 г., а три години по-късно вече делят и общ дом. След като я снима в клипа си Bodies, заснет в пустинята Мохаве, през ноември 2009 Роби предлага брак на Ейда по време на интервю в пряк радиоефир.

Сватбата е на 7 август 2010 г. в дома на Уилямс в Бевърли хилс, в интимна обстановка, сред тесен кръг близки и приятели.

На 18 септември 2012 г. на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 октомври м.г. Ейда ражда сина им Шарлтън Валентин. Ексцентричният татко туитва на живо снимки и видео от родилния дом, с което предизвиква истински фурор, споделяйки със своите милиони фенове един от най-интимните моменти от своя семеен живот.

Виж още: Как Роби Уилямс помагаше на жена си да ражда

Роби Уилямс и семейството му пристигат в Бургас ден преди неговия гиг на плажа, а на 7 август гостът се очаква да излезе на подиума след 22 ч., за да изнесе над двучасово шоу на морския бряг. Преди това на главната сцена на SPIRIT of Burgas се качват Kwabs (Великобритания), Milow (Белгия) и нашите "Мастило", а веднага след него купонът продължава със Stereo MC’s DJ Set. 

Поради големия интерес през последните няколко дни и хилядите продадени билети организаторите призовават зрителите да се насочат към фестивала възможно най-рано, за да се избегнат опашки. Вратите отварят в 16,30, а първата банда започва да свири точно в 18 ч. 

Билети в последния момент може да закупите на касите при входа на фестивала, които вече са отворени, както и в цялата мрежа на "Ивентим" в страната:OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август) и ВИП трибуни със седящи места.