Звездата поздрави лично българските си фенове

"Здравейте, България! Are you ready to be entertained?", написа Роби Уилямс към горната снимка във "Фейсбук" страницата си снощи. Както самият се похвали наскоро, той обича да прекарва много време в интернет и е фен на социалните мрежи, където редовно пише от свое име.

Първото му гостуване у нас се очаква да бъде най-голямото музикално събитие в страната ни тази година, а в специално видеообръщение за българската публика звездата обеща да превземе Spirit of Burgas и да ни забавлява, както никой друг преди.

Общинарите в Бургас също са започнали трескава подготовка, като се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на фестивала, за да може да бъде поет потокът зрители, прииждащи от всички градове на страната, и да се избегнат задръстванията преди и след концерта на Роби Уилямс.

От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове за двата фестивални дни (7-8 август) и да облекчат допълнително трафика.

Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди началото на фестивала, за да имат време да подготвят плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската попикона.

Билети на цена 99 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: веригите OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно" и билетния център на НДК. Списъкът с всички каси за продажба е на SpiritOfBurgas.com и Eventim.bg