Те бяха щастливи като Едуард Кълън и Бела Суон. Какво обаче стана с Робърт Патинсън и Кристен Стюарт след края на "Здрач"?

Връзката на Кристен Стюарт и Робърт Патинсън приключи окончателно - този месец актьорът продаде съвместния им дом в Калифорния, купен през 2011-а за 6,2 млн. долара, със 100 бона печалба.

Бившата му любима на екрана и в живота се изнесе оттам през 2012 г., след като медиите разкриха изневярата й с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. Тогава тя се изнесе от къщата, а скоро след това багажа си стегна и доскорошният й партньор.

Видео: Финалният "Здрач" - "Зазоряване, част 2" (2012)

Двамата с Роб се събраха отново миналата година, но за кратко. Според холивудските клюкари новият собственик на имението в испански колониален стил е Джим Парсънс от сериала "Теория за Големия взрив".

Виж още: Кои звезди печелят най-много в телевизията

През 2014-а Патинсън трябва да се появи в няколко филма: Maps to the Stars на Дейвид Кроненбърг ("Космополис"), австралийската криминална драма The Rover и като Лорънс Арабски в Queen of the Desert на Вернер Херцог, с Никол Кидман в главната роля.

Кристен също се снима в няколко филма, сред които се откроява футуристичната любовна история Equals, адаптация по романа на Джордж Оруел "1984", където й партнира гаджето на Дженифър Лорънс - Никълъс Холт.

Тя участва и на кинофестивала Сънданс (16-26 януари) с Camp X-Ray, където носи униформа в ролята на надзирателка в затвора на остров Гуантанамо, която се сприятелява с един от задържаните