Анимационният сериал The Powerpuff Girls се завръща по "Картун нетуърк" в нов специален епизод с участието на Ринго Стар

Българската премиера на "Танциграване" (Dance Pantsed) е по анимационния канал на 26 юли, от 8,30 ч., последвана непосредствено от маратон с подбрани 10 епизода. Преди това обаче трите "реактивни момичета" гастролират за първи път София!

Този уикенд в парка "Заимов" (в събота между 10 и 15 ч.) и Южния парк (в неделя между 14 и 19 ч.), супергероините ще образоват всички деца как да се грижат за своя град и как да бъдат готини в училище.

Междувременно всички техни фенове са поканени да създадат свой момент в стил "Реактивните момичета", а един от всички участници ще спечели специално фотозаснемане.
Състезанието тече и онлайн - в периода 18 юли-3 август на CartoonNetwork.bg.

Поредицата, чиито нови епизоди се очакват през 2016 г., разказва за три глазирани със захар супергероини, чиято мисия в живота се лута между ходенето на училище, борбата с престъпността и първото място в играта на дама.

"Захар, подправки и хубави съставки... плюс щипка от мистериозния химикал X" са основните компоненти, от които са създадени Белушка, Бълбук и Бръшлян. Отличената "Еми" анимационна поредица, създадена от Крег Маккрекън, наскоро отпразнува своя 15-годишен юбилей по Cartoon Network, а през 2014-а се възражда със специален епизод, нова концепция за цялостния дизайн и нови компютърно-генерирани образи.

Налична за iOS и Android устройства вече е стрелковата 2D игра с Белушка, Бълбук и Бръшлян "Реактивните момичета: Защитници на Таунсвил". В нея играчите трябва да помогнат на трите героини да възвърнат силите си, след като са били сполетяни от амнезия, причинена от заличаващия спомените лъч на Моджо Джоджо.

В "Танциграване" трите миниатюрни супергероини биват призовани да спасят не само Таунсвил, но и целия свят - при това преди да е станало време за сън. Озвучаването е дело на оригиналния актьорски състав, а като легендарният барабанист на "Бийтълс" Ринго Стар гостува в ролята на Фибоначи Сикуинс - най-изтъкнатият екстравагантен математик в Таунсвил.

Музикантът изпълнява и песента I Wish I Was A Powerpuff Girl, в чийто клип се появява, облечен в рокля и с панделка в косите.