В Shvargalo.com се появи "Кафе напитка със съзнание" - ново видео с култовите герои на Камен Донев и Елена Бозова

Измина повече от една година, откакто не сме се срещали с проф. Донев. Новият епизод на комедийната онлайн поредица "Конкретно", озаглавен "Кафе напитка със съзнание", наваксва бързо тази "творческа пауза".

Героят на Камен Донев сам търси екипа на предаването, за да ги покани в своята лаборатория, а там им демонстрира най-новото си откритие - напитката "баламур", която представлява много рядък сорт кафе, роден в Колумбия, но емигрирал в Перу...

"Уникален е!", "Великан", "Добре дошъл отново, учителю!", "Благодаря за страхотното настроение", коментират почитателите на актьора в социалните мрежи, където само за броени часове новото видео събра над 1800 харесвания и стотици споделяния.

Онлайн епизодите "Конкретно с проф. Донев!" са замислени като пародия на публицистичните предавания в жанра токшоу / "говорещи глави". В професора се превъплъщава звездата от театралната сцена Камен Донев, а интервютата води Елена Бозова, влязла в ролята на журналистка.

Популярната поредица се реализира от съвместната продуцентска компания на Камен Донев и Богомил Илиев, която се занимава с производство на филми, книги, спектакли, музикално-танцови и сценични произведения.

Епизодите гледайте на http://shvargalo.com, включително във Full HD формат. Дава се и възможност за вграждане на видеото във ваш сайт.

Следващите "офлайн" участия на Камен Донев са двете му Лекции за всеобщата просвета във Варна, в зала 1 на Фестивалния и конгресен център на 22 и 23 май.

Сред най-популярните клипове от "Швъргало" е 3-минутният "Как да не ни личи, когато сме прости", видян над 300 хил. пъти и събрал близо 60 хил. харесвания, разчитайки единствено на вирусния ефект, без да е споделян в YouTube - нещо, което за мащабите на нашата страна може да се смята за рекорден резултат.

Източник: Bulevard.bg